Behandelingen en afspraak maken.


Hieronder ziet u al mijn behandelingen. Per behandeling kunt u lezen wat de behandeling inhoudt, hoe lang het duurt en wat de prijs is. 

U kunt telefonisch een afspraak maken. Tel. 06-38984233. Het is voor mij niet altijd mogelijk om meteen de telefoon op te nemen. Spreek gerust in, ik bel u zo snel mogelijk terug.

Een afspraak maken via de email kan ook: info@qiflowzuidlaren.nl.


Foto praktijkJPG

VoetreflexPlusmassage

Duur van de behandeling: 50-60 min.

Kosten: € 55,00

Omschrijving: Deze massage kan gericht zijn op ontspanning, maar ook op gezondheidsklachten. Dit bespreek ik voor de behandeling met u. U neemt plaats op de massagetafel en wordt toegedekt met een warme deken. Ik masseer de onderbenen tot en met de knieën met een massageolie. Het is aan te raden gemakkelijk zittende kleding te dragen.

De massage duurt ongeveer 50 minuten. Daarna heeft u even rustig de tijd om te acclimatiseren en op te staan.

  

ChinFlex Wellnessmassage

Duur van de behandeling: 45 minuten.

Kosten: € 45,=

Omschrijving: U neemt plaats op de massagetafel en wordt toegedekt met een warme deken. De massage start met een massage van uw hoofd en vervolgens masseer ik uw voeten en onderbenen met massageolie.


VoetreflexPlus Behandeltraject.

Duur van de behandelingen: 75 minuten per keer, inclusief bespreking. 

Kosten: € 65,00 voor de eerste 2 behandelingen, € 55,00 voor de vervolgafspraken.

Een behandeltraject bestaat uit 6-8 wekelijkse behandelingen, waarbij uitgebreid gekeken wordt naar uw gezondheidsklachten vanuit de westerse en Chinese visie. Aan de hand van een uitgebreide anamnese (vraaggesprek over uw gezondheid en leefstijl) en uitgebreid voetonderzoek maak ik een behandelplan en volgen er 4-6 wekelijkse VoetreflexPlusbehandelingen. 

De eerste behandeling bestaat uit de anamnese en een voetreflexzonemassage. 

De tweede behandeling bestaat uit een uitgebreide analytische voetmassage, waarin ik masserend uw voeten en onderbenen onderzoek. Ook maak ik foto's van uw voeten.

Aan de hand van deze gegevens maak ik een behandelplan. 


Chakra Rug Massage

Duur van de behandeling: 60 minuten en daarna rustig bijkomen.

Kosten: € 55,=

Een Chakra Rug  massage is een energetische massage op de rug en voeten. Chakra's zijn energiecentra in het lichaam, die op vele plekken in het lichaam liggen. De 7 hoofdchakra's liggen in het verloop van de wervelkolom. Ze zijn gekoppeld aan het hormoonstelsel.  Door allerlei gebeurtenissen in het leven kunnen chakra's geblokkeerd raken, waardoor er verstoringen in het lichaam plaatsvinden. De Chakra massage werkt op een dieper niveau. Het is een zachte massage.